Vores Portfolio

 

Vendex.dk

Hjemmeside og webshop lavet i CMS

Hjemmesiden til Vendsyssel latex er lavet i brugervenlig CMS (Content Management System) siden er lavet til Vendsyssel Latex så de selv kan holde den opdateret. De kan styrer webshoppen fra siden lige fra modtagelsen af ordren til den er sendt afsted og pengene er kommet ind på kontoen via. Dankort betalingssystemet.

Portfolio Mygdalhus

Mygdalhus.dk

Hjemmeside med kunst og kunstnere i Nordjylland

Mygdalhus.dk bruger hjemmesiden til at præsentere deres udstillere og gæste kunstnere, de står selv for opdateringen af hjemmesiden, der er også tilknyttet et nyhedsbrev til siden.

Portfolio engensgarnshop

Engensgarnshop.dk

Webshop som sælger eksklusivt garn og tilbehør

EngensGarnshop.dk er en webshop lavet i vores nyeste system, siden er lavet i HTML 5 som mindsker brugen af plug-in baserede teknologier såsom Adobe Flash, Microsoft Silverlight, Apache Pivot og Sun JavaFX. Engensgarnshop holder selv deres webshop opdateret med de nyeste produkter. 

Portfolio agathon

Agathononspot.dk

Information om- og præsentation af virksomheden Agathon on spot A/S Hirtshals

Agathononspot har valgt Mediehuset Hirtshals til at lave, og holde deres hjemmeside opdateret. Der er lavet en aftale med Agathon on spot, om at de sender en mail/ringer, og så opdaterer vi hjemmesiden for dem

Portfolio grongas

Grøngas.dk

Informationsside om Biogas og grøn miljørigtigt landbrug

Grøngas.dk er lavet både i et Ø (Grøngas.dk) og et O domæne (Grongas.dk) begge domæner peger mod samme hjemmeside, og brugeren opdager ikke at det er sammen side de ender på. Der er også tilknyttet et SMS Varslings system til siden.

Portfolio Aofhjorringdaghoejskole

Aofhjoerringdaghoejskole.dk

Aofhjoerringdaghoejskole hjemmeside hvor der bliver præsenteret kurser og muligheder for ledige.

Mediehuset Hirtshals har lave ikoner som er på siden i samarbejde med Hjørring Daghøjskole, opdateringer og nyheder bliver lavet i samarbejde med Mediehuset Hirtshals.

 
Portfolio duusgaard

Duusgaard.dk

Hjemmeside med nyheder og referencer fra Nordjyllands førende skibsmaler.

Duusgaard.dk er lavet i dynamisk design. Siden bliver opdateret af Duusgaard malerfirma, siden er to sproget, så der er lavet en engelsk og en Dansk version.

Portfolio fch custom

Fch-custom.dk

Webshop med Køb og salg af Motorcykle stumper, med speciale i Harley davidson.

Webshop lavet til at indeholde mange produkter, shoppen er lavet i vores shop program som hedder Hikashop, det er et meget brugervenligt og hurtigt system til mindre og mellemstore webshops.